SERVICII DE CAZARE

VILA NIKI ****, SOVATA

Oaza ta de liniste si relaxare!

VILA NIKI **** isi intampina oaspetii in 4 camere individuale si 2 apartamente dotate si utilate modern, cu balcon si priveliste superba. amerele vă oferă tot confortul necesar vizitei dumneavoastră: acces la cele două terase generoase, internet wireless gratuit, TV LCD, baie cu cabină de duș sau cadă și o paletă completă de servicii.

 


TARIFE CAZARE

  • Camera dubla deluxe cu balcon: Pret la cerere
  • Camera dubla deluxe cu cada: Pret la cerere
  • Apartament cu balcon: Pret la cerere

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale.
** Ziua de cazare incepe la ora 14:00 și se termină la ora 11:00 a zilei următoare. Cazarea se poate face si mai devreme doar in functie de disponibilitate.

VILA NIKI **** – ALEGEREA PERFECTA

In decorul primitor si linistit al Vilei Niki **** Sovata, am amenajat pentru dumneavoastra camere moderne dotate cu absolut tot ceea ce este necesar pentru ca sederea dumneavoastra sa fie cat mai confortabila.

In cadrul unitatii noastre de cazare va puteti revedea cu familia si prietenii, puteti avea o intalnire de afaceri sau pur si simplu sa petreceti o seara intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

La Vila Niki din Sovata veti gasiti echilibrul perfect intre calitate si serviciile de cazare. Pensiunea este clasificata la 4 stele si este amplasata pe strada Vulturului, nr. 45.

GALERIE FOTO